Tietoa Juhlijalle

Infopaketti


Hääjuhlissa tilan saa käyttöön to klo 16.00 ja luovutus su klo 16.00. Täksi ajaksi asiakas saa käyttöönsä avaimen taloon. Tilavuokra on 590€, joka suoritetaan etukäteen ja peruuttaessa ei maksua palauteta.

Viikonlopun juhlien minimihenkilömäärä on 50 aikuista. 

Alkoholijuomat saa tuoda itse. 

Majalta on tilattava minimi 39€/henkilö menu häissä ja muissa juhlissa, kakun voi halutessa tuoda itse.

Talosta löytyy kaikki astiat/välineet ym. niihin tarjoiluihin mitkä tilataan Nuuksionmajalta. Majalta voi vuokrata kuohuviini-, viini- ja konjakkilaseja 0,40€/kpl.

Asiakas tekee pöytämuodon, liinoittaa ja koristelee juhlatilan itse, liinoja saa parhaiten vuokrattua www.pesutimangi.fi , tuovat ja hakevat liinat. Majan henkilökunta huolehtii seisovasta pöydästä.

Liinavaatteet sisältyvät majoitushintaan, pyyhkeet tulee tuoda itse.

Keittiöstämme onnistuu toiveidenne mukainen menu. Esimerkkimenut ovat vain ehdotelmia, jotka antavat myös kuvaa hintatasosta. Valmistamme ruoat paikan päällä ja käytämme ainoastaan ensiluokkaisia  raaka-aineita. Erityisruokavaliot huomioidaan samaan hintaan ja menuhintoihin sisältyy sekä tarjoilu että alv. Alle 12-vuotiaat lapset syövät puoleen hintaan ja alle 5-vuotiaat ilmaiseksi.

Sunnuntaina asiakas kerää käytetyt lakanat säkkeihin, petaa sängyt, vie kaikki roskat mennessään, siivoaa suurimmat sotkut, pinoaa tuolit ja pöydät salin seinustalle ja siivoaa piha-alueen jäljiltään (ulkokynttilät ym. pois). Asiakas vastaa rikkoontuneesta irtaimistosta ja mahdollisesti aiheuttamistaan vahingoista.

Ruokailut maksetaan etukäteen. Esimerkiksi hääjuhlissa ja syntymäpäiväjuhlissa maanantaina tulee kertoa lopullinen ruokailijamäärä, tästä asiakas saa laskun ja torstaina saa avaimen jos maksu on suoritettu, loppulaskun muusta saa sunnuntaina ja se maksetaan seuraavana keskiviikkona.