Tietoa Juhlijalle

Infopaketti


Tilan saa käyttöön pe klo 10.00 ja luovutus su klo 14.00. Täksi ajaksi asiakas saa käyttöönsä avaimen taloon. Tilavuokra on 590€, joka suoritetaan etukäteen ja peruuttaessa ei maksua palauteta.

Kesäaikaan (kesä-elokuu) juhlien minimihenkilömäärä on 70 aikuista ja muina aikoina 50 aikuista.

Alkoholijuomat saa tuoda itse. 

Majalta on tilattava minimi 39€/henkilö menu häissä ja muissa juhlissa.

Talosta löytyy kaikki astiat/välineet ym. niihin tarjoiluihin mitkä tilataan Nuuksionmajalta. Majalta voi vuokrata kuohuviini-, viini- ja konjakkilaseja 0,40€/kpl.

Asiakas tekee pöytämuodon, liinoittaa ja koristelee juhlatilan itse, liinoja saa parhaiten vuokrattua www.pesutimangi.fi , tuovat ja hakevat liinat. Majan henkilökunta huolehtii seisovasta pöydästä.

Liinavaatteet sisältyvät majoitushintaan, pyyhkeet tulee tuoda itse.

Keittiöstämme onnistuu toiveidenne mukainen menu. Esimerkkimenut ovat vain ehdotelmia, jotka antavat myös kuvaa hintatasosta. Valmistamme ruoat paikan päällä ja käytämme ainoastaan ensiluokkaisia  raaka-aineita. Erityisruokavaliot huomioidaan samaan hintaan ja menuhintoihin sisältyy sekä tarjoilu että alv. Alle 12-vuotiaat lapset syövät puoleen hintaan ja alle 5-vuotiaat ilmaiseksi.

Sunnuntaina asiakas kerää käytetyt lakanat säkkeihin, petaa sängyt, vie kaikki roskat mennessään, siivoaa suurimmat sotkut, pinoaa tuolit ja pöydät salin seinustalle ja siivoaa piha-alueen jäljiltään (ulkokynttilät ym. pois). Asiakas vastaa rikkoontuneesta irtaimistosta ja mahdollisesti aiheuttamistaan vahingoista.

Ruokailut maksetaan etukäteen. Esimerkiksi hääjuhlissa ja syntymäpäiväjuhlissa maanantaina tulee kertoa lopullinen ruokailijamäärä, tästä asiakas saa laskun ja perjantaina saa avaimen jos maksu on suoritettu, loppulaskun muusta saa sunnuntaina ja se maksetaan seuraavana keskiviikkona.